Hieronder vindt u per categorie de genomineerden voor de Anton Mussert Prijs. Sommige kandidaten hebben inmiddels een booster nominatie ontvangen. Hopelijk werkt die wel.

DIt project steunen kan via deze link

De onderdrukker zou niet zo sterk zijn als hij geen handlangers had onder de onderdrukten zelf.

.

Simone de Bouvoir

KLAUS SCHWAB

WILLEM ALEXANDER

MARK RUTTE

SIGRID KAAG

HUGO DE JONGE

FERD GRAPPERHAUS

KASJA OLLONGREN

WOPKE HOEKSTRA

LILIANE PLOUMEN

GERT-JAN SEGERS

MAXIMA

HUBERT BRULS

Burgemeester Nijmegen, voorzitter van de Veiligheidsregio. Roept hard en vaak. Uiteraard feitenvrij.

SHARON DIJKSMA

Burgemeester Utrecht. Sloot restaurant Waku-Waku, dat weigerde klanten te discrimineren op medische gronden. 

JAN VAN ZANEN

Burgemeester Den Haag. Inzet van extreem politiegeweld tegen onschuldige demonstranten. 

FEMKE HALSEMA

Burgemeester Amsterdam. Inzet van extreem politiegeweld tegen onschuldige demonstranten.

WIE MIS JIJ?

Deze lijst groeit wekelijks. Mede dankzij jouw input. Wie mis jij in de categorie Bestuur?

Klik op onderstaande button om iemand voor te dragen. 

Klik op onderstaande button om de burgemeesters direct te feliciteren met hun nominatie!

JAAP VAN DISSEL
OMT

Directeur RIVM. Wegens faciliteren en legitimeren van totalitairisme. Misbruik van de wetenschap. Ontbreken van belangenverklaring.

AURA TIMEN
OMT

Secretaris OMT. Wegens faciliteren en legitimeren van totalitairisme. Misbruik van de wetenschap. Ontbreken van belangenverklaring.

MASJA LOOGMAN
OMT

Huisarts. NHG. Wegens faciliteren en legitimeren van totalitairisme. Misbruik van de wetenschap.

JAAP MAAS
OMT

Bedrijfsarts/epidemioloog, UMC Amsterdam. Wegens faciliteren en legitimeren van totalitairisme. Misbruik van de wetenschap.

EMILE SCHIPPERS
OMT

Internist/infectioloog HAGA ziekenhuis. Wegens faciliteren en legitimeren van totalitairisme. Misbruik van de wetenschap.

ANJA SCHREIJER
OMT

Arts Maatschappij en Gezondheid. GGD Amsterdam. Wegens faciliteren en legitimeren van totalitairisme. Misbruik van de wetenschap.

ANN VOSSEN
OMT

Arts Microbioloog. LUMC. Wegens faciliteren en legitimeren van totalitairisme. Misbruik van de wetenschap.

Klik op onderstaande button om de bovenstaande  OMT-leden direct te feliciteren met hun nominatie!

MARC BONTEN
OMT

Arts-microbioloog. UMC Utrecht. Feitenvrije paniekzaaijer. Laat zich rijkelijk belonen voor diverse klussen voor Big Pharma. Laat daardoor prima zien hoe ‘onafhankelijk’ zijn adviezen zijn.

JAN KLUYTMANS
OMT

Arts-microbioloog. UMC Utrecht. Net als collega Bonten een feitenvrije paniekzaaijer eerste klas. Vulde zijn zakken rijkelijk via de testen via Microveda, dat hem tonnen opleverde. Graaide daardoor een kapitale villa bij elkaar.

ERNST KUIPERS
MINISTER VWS

Opperhoofd Acute Zorg. Onder zijn verantwoordelijkheid werd de IC volledig uitgekleed, waardoor Nederland in een zorgcrisis belandde. Ziet zijn wanprestatie beloond met een ministerpost in het kabinet Schwab I.

Maakte als Minister in korte al een ongelooflijk aantal slechte beurten in de Kamer, waarmee hij zijn nominatie boosterde.

MARJOLEIN VAN EGMOND
AUMC

Oncologie en ontsteking. Combineert pseudo-wetenschap met angstporno. Gelukkig op zo’n danige wijze dat het niet moeilijk is om haar volstrekt niet serieus te nemen. 

ANDREAS VOSS
OMT

Speelde een hoofdrol in het aanwakkeren van de angstpandemie. Mag tegenwoordig weer feitenvrij aanschuiven bij de geijkte propaganda shows.

BART-JAN KULLBERG
GEZONDHEIDSRAAD

Bedrijfsarts/epidemioloog, UMC Amsterdam. Medeplegen van het grootste misdadige medische experiment op mensen uit de geschiedenis.

MICHIEL VAN BEEK
GEZONDHEIDSRAAD

Internist/infectioloog HAGA ziekenhuis. Medeplegen van het grootste misdadige medische experiment op mensen uit de geschiedenis.

MARION KOOPMANS
GEZONDHEIDSRAAD

Arts Maatschappij en Gezondheid. GGD Amsterdam. Medeplegen van het grootste misdadige medische experiment op mensen uit de geschiedenis.

CHRISTIAAN HOEBE

GEZONDHEIDSRAAD

Arts Microbioloog. LUMC. Medeplegen van het grootste misdadige medische experiment op mensen uit de geschiedenis.

ROLAND PIERIK

GEZONDHEIDSRAAD

Bedrijfsarts/epidemioloog, UMC Amsterdam. Medeplegen van het grootste misdadige medische experiment op mensen uit de geschiedenis. Geboosterd vanwege aanhoudend prikdrammen.

MAARTJE SCHERMER

GEZONDHEIDSRAAD

Internist/infectioloog HAGA ziekenhuis. Medeplegen van het grootste misdadige medische experiment op mensen uit de geschiedenis.

CONSTANCE SCHULTZ
GEZONDHEIDSRAAD

Arts Maatschappij en Gezondheid. GGD Amsterdam. Medeplegen van het grootste misdadige medische experiment op mensen uit de geschiedenis.

Wie mis jij in de categorie Experts?

Klik op onderstaande button om iemand voor te dragen. 

Klik op onderstaande button om de leden van de Gezondheidsraad direct te feliciteren met hun nominatie!

Het meest krachtige wapen in de handen van de onderdrukker is de geest van de onderdrukte.

.

Steven Biko

FRANCISCO VAN JOLE

Eindredacteur Joop.nl. Vind dat ongevaccineerde ouderen geen recht hebben op zorg en maar lekker dood moeten gaan.

SANDER SCHIMMELPENNINCK

Wegens haatzaaien. Haatzaaien. Haatzaaien. Haatzaaien. Haatzaaien. Haatzaaien. Haatzaaien. Haatzaaien. En haatzaaien.

EVA JINEK

Vanwege haar vermogen om anderhalf jaar lang geen enkele kritische vraag te stellen. Schoothondje van het OMT.

MATHIJS BOUMAN

Schaamteloze en feitenvrije prikpromotie in het Financiele Dagblad.

JOHAN DERKSEN

Haatzaaierij en discriminatie jegens ongevaccineerden.

RENÉ MIOCH

Vindt dat ongevaccineerden maar in Staphorst moeten gaan wonen.

WIE MIS JIJ?

Wie mis jij in de categorie Media? Klik op onderstaande button om iemand voor te dragen.

PEPIJN VAN ERP

De grote inspiratiebron voor deze prijs. Haatzaaier, feitenverdraaier, medicijn- en complotontkenner. 

NORBERT DIKKEBOOM

Als hij niet twittert, is hij medische spullenverkoper bij Mathys Orthopaedics. Verwart guerillaacties als bananen op rechtbanken plakken met een gewelddadige guerrilla-oorlog. Hilarische haatzaaier met opsessief Engelcomplex. 

CARRIE TEN NAPEL

Laat op onnavolgbare wijze het failliet van de objectieve journalistiek op de Publieke Omroep zien. Kritische vragen doet ze niet aan. Grote fan van Ab Osterhaus, die volgens haar ‘goud waard is’ en een ‘kijkcijferkanon’.

MAARTEN KEULEMANS

Noemt zichzelf onderzoeksjournalist, maar publiceert in de praktijk een volstrekt eenzijdig verhaal. Kritische vragen stellen of gewoon gezond verstand gebruiken zijn kwaliteiten waarover Keulemans in het geheel niet beschikt.

Zijn nominatie werd in week 4 ingetrokken, maar hij wist hem met een onsmakelijke tweet in week 5 meteen weer terug te winnen.

RENNIE RIJPMA

Hoofredacteur AD. Op alle uitgaven van het Mediahuis en DPG is wel wat aan te merken, maar het AD spant toch wel de kroon als propaganda prul. De Telegraaf werd na WOII 30 jaar verboden. Het AD solliciteert naar een levenslang verbod. 

MARC VAN R.

Twitteraar. Staat bewust onder het kopje Media omdat het inmiddels wel duidelijk is dat deze man op geen enkel gebied expert is, behalve het zaaien van angst via de media. Over dat laatste geeft hij graag lezeingen, onder andere in het Chatham House.

AYLIN BILLIC

Columniste die niet helemaal snapt wat het belang van vrijheid van meningsuiting is. Een groot goed, waardoor ook mensen als Aylin de mogelijkheid hebben om zich openbaar volstrekt belachelijk te maken door zich af te vragen of je politieke partijen kunt verbieden in een democratische rechtsstaat.

MARCO VISSER

Stukjesschrijver bij het NRC. Krijgt het voor elkaar om in een bijna pagina-groot artikel de meest essentiele vragen over oversterfte gewoon niet te stellen. Onderzoekt dus helemaal niets, maar pent gewoon het overheidsnarratief over.

ANGELA DE JONG

Professioneel TV-kijker. Zette zichzelf genadeloos voor schut door een afgrijselijke column te schrijven, waarin ze de vloer probeerde aan te vegen met Viola Holt, die wel over een stel hersens beschikt en ze zelfstandig kan gebruiken. 

AFSHIN ELLIAN

Rechtsverleerde. filosoof, columnist. Ontvluchtte ooit de Iraanse islamitische dictatuur, maar heeft daar weinig van geleerd. Misbruikt media-aandacht om politieke opponenten van zijn zoon Ulyssee (Tweede Kamerlid VVD) te demoniseren.

KARIN SPAINK

Schrijfster. Declasseerde FTM als schoothondje van de politiek met een column waarin ze pleitte voor een mediaban van het Forum voor Democratie. 

CHRIS KLOMP

Journalist die een fervent tegenstander is van vrijheid van meningsuiting. Dat zegt alles.

RUDY BOUMA

Journalist. Heeft zich ontpopt als omroeper van desinformatie. Weigert de waarheid te onderzoeken. Bijvoorbeeld rondom #WEFGATE

KIRSTEN VERDEL

Bestuurskunde. Vaccinatieomroeper die ouders aanspoort hun kinderen risicovolle prikjes te nemen voor een voor kinderen volstrekt onschuldig virus. Martelt haar eigen kinderen en huisdieren met mondkapjes. Misbruikte in 2006 de mailinglijst van Osdorp Posse voor eigen politiek gewin.

ERIC VAN EERDENBURG

Directeur Lowlands festival. Had met zijn kennis en expertise in de strijd met de overheid de culturele sector kunnen redden, maar verlaagde zichzelf tot ordinaire prikpooijer. 

CLAUDIA DE BREIJ

Deugmuts. Beweert dat er extreem-rechtse krachten achter het Canadese TruckersConvooi zitten. Zoals bij alle linkse idioten, die geen flauw benul hebben hoe ze die kwab achter hun voorhoofd moeten inzetten.

SJOERD WIEMER SJOERDSMA (D66)

Lid Tweede Kamer en Parlementaire Assemblee NAVO. Dient globalistische agenda in plaats van het volk, dat hem betaalt. Is echt heel goed in selectieve verontwaardiging. Zit al 9 jaar in de Kamer. Het is ons onbekend of dat ooit iets heeft opgeleverd.

REINA DE BRUIJN-WEZEMAN (VVD)

Lid Eerste Kamer. Wil graag bedrijven verklikken, die de QR-codes niet scannen. Had vast graag in de DDR gewoond.

ATTJE KUIKEN (PVDA)

 

Lid Tweede Kamer. Ontkent effectiviteit van Ivermectine . Lacht dat weg als paardenontwormingsmiddel, terwijl het wellicht duizenden slachtoffers had kunnen voorkomen. Verspreidt op zeer opzichtige wijze desinformatie, wat bijdraagt aan de afname van het laatste beetje vertrouwen in de politiek.

JAN PATERNOTTE (D66)

Lid Tweede Kamer. Salesrep voor de pharmacie. Etaleert op prachtige wijze een volstrekt gebrek aan kennis. Houdt niet van inhoud.

HENK OTTEN (FRACTIE OTTEN)

Lid Eerste Kamer. Zou furieus worden als iemand een motie zou indienen om verzekeringspremie te koppelen aan het BMI, maar vindt dat wel gepast voor mensen die zich niet laten injecteren.

VERA BERGKAMP (D66)

Voorzitter Tweede Kamer. Niet eerder hadden we een partijdige kamervoorzitter, die met handgebaartjes en inmenging in het debat duidelijk maakte, dat er in de Tweede Kamer gewoon een toneelstuk wordt opgevoerd, dat zij regisseert. Vindt dat we ‘Nee tegen de democratie.’ moeten zeggen. Dan is dat maar duidelijk. 

LISA WESTERVELD (GROEN LINKS)

Lid Tweede Kamer. Stak de slachtoffers van Sadistisch Ritueel Kindermisbruik een dolk in de rug door een onafhankelijk onderzoek naar de misstanden te blokkeren. Dat onderzoek wordt nu gedaan onder verantwoordelijkheid van het ministerie, waar mogelijke daders werken. 

MIRJAM BIKKER (CU)

Lid Tweede Kamer. Prikpromotor zonder enige inhoudelijke kennis van de gevaren die de prikken opleveren. Mooi voorbeeld van een politicus niet niet alleen het het hele volk verloochent, maar vooral haar achterban verraad. Expert in selectieve verontwaardiging. 

 

GERT-JAN SEGERS (CU)

Lid Tweede Kamer. Hypocriet eerste klas. Zou nooit meer met Rutte in een kabinet gaan, doet dat nu wel. Plucheplakker. En net als collega Mirjam Bikker een schoolvoorbeeld van een volksvertegenwoordiger, die vooral zichzelf vertegenwoordigd ten koste van zijn gelovige achterban.

ARIE SLOB (CU)

Lid van de meest hypocriete partij van Nederland. CU stemde de afgelopen jaren continue mee met het kartel, ondanks dat dat in veel gevallen strijdig was met hun eigen ideologie Het bord voor de kop van Arie is zo groot dat hij echt geen enkel idee heeft waarom hij door sommigen wordt uitgemaakt voor Landverrader. Hilarisch.

CAROLA SCHOUTEN (CU)

Demissionair minister van Landbouw. Wil graag boeren onteigenen en Nederlanders volproppen met genetisch gemanipuleerd voedsel. Sterk verbonden aan het WEF, maar verder volledige van God los.

ULYSSEE ELLIAN (VVD)

Lid Tweede Kamer. Voorstander van vrijheid van meningsuiting op papier. In de praktijk stuurt hij zijn vader Ashfin er op uit om politieke tegenstanders via de media te demoniseren. Hij deed dat onder ander na een verloren debat met Gideon van Meijeren.

 

WIEKE PAULUSMA (D66)

Lid Tweede Kamer. Beroept zich er op de Wetenschap te volgen, terwijl de Wetenschap iets anders zegt. Inhoudsloze WEF volger.

SANDER DEKKER (VVD)

Voormalig Minister van Rechtsbescherming. Doofpotervaringsdeskundige. Dankzij zijn wetsvoorstel kunnen geradicaliseerde groeperingen als VVD, D66, PvdA, CDA en CU nu gelukkig verboden worden. 

VOLLEDIGE FRACTIE (CU)

De kabinetspartij die echt uitblinkt in kiezersbedrog. Volstrekt ongeloofwaardig in het corona debat. Ziel verkocht aan de duivel in ruil voor een ministerspostje.

GROEN LINKS NOORD HOLLAND

Nu de coronahoax bijna geheel is ontmaskerd, zien we meer aandacht voor klimaatonzin en woke waanzin. GL ZH schaft het gebruik van Meneer en Mevrouw af voor haar Statenleden. Knettergek geworden. Wij vermoeden collectieve vaccinatieschade.

ROB JETTEN (D66)

Minister van Klimaatonzin en energiebedrog. Lid van de Trilaterale commissie van David Rockefeller. Dus dan weet je meteen wat voor een vlees je in de kuip hebt.

RONNIE EISENMANN (CIDI)

Voorzitter CIDI. Het CIDI is zonder enige twijfel de club die werkelijk NIETS, maar dan ook NIETS  heeft geleerd van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog.  Ronnie zou voor de grap eens in zijn eigen documentatiecentrum kunnen kijken. Daar is vast wel wat literatuur te vinden over een bepaald iemand, die via een spoedwet alle macht naar zich toetrok. Vervolgens alle wetten veranderde zodat de Nazi’s legaal een grote groep mensen stelselmatig uit konden sluiten,  demoniseren en uiteindelijk uitroeien. Ronnie is trouwens Fractievoorzitter VVD Amsterdam Zuid. Dus dan weet u hoe de hazen lopen in het Baudet proces.

AGNES KANT (LAREB)

Directeur Lareb. Laat prima zien hoe de baantjescarroussel werkt. Een paar jaar BOE roepen in de Kamer is voldoende om een ticket te bemachtigen en een directeursfunctie te scoren bij een ‘onafhankelijk’ orgaan. Claimt dat de vaccins veilig zijn ondanks ruim 166.000 meldingen van bijwerkingen en bijna 600 personen die mogelijk al van kant zijn gemaakt door de prikjes. Softenon en DES? Kinderspel vergeleken bij de Covid-prikken. En jij claimt dat ze veilig zijn….

WENDY BORNEMAN (NHG)

Voorzitter Nederlandse Huisartsen Genootschap. Deze fop-instantie blokkeert al bijna twee jaar de goedkope, veilige werkzame medicatie Ivermectine en HCQ, maar heeft geen enkel probleem met een spuit die al ruim 160.000 bijwerkingsmeldingen bij Lareb ontving. Wendy is kennelijk vergeten dat ze ooit een eed heeft afgelegd. Met haar nominatie proberen we haar daar weer even fijntjes aan te herinneren. Kan de zorgcrisis DIRECT oplossen door bovengenoemde medicatie op te nemen in het COVID protocol. 

TON DE BOER (CDG)

Voorzitter College Beoordeling Geneesmiddelen CBG. Had op basis van de Lareb meldingen maanden geleden al aan de bel moeten trekken over de gevaren van de Covid vaccinaties. Deed dat niet. 

JACCO WALLINGA (RIVM)

Hoofd Modellering van Infectieziekten RIVM. Al bijna 2 jaar verantwoordelijk voor extreem pessimistische modellen, die NOOIT uitkomen. 

GEORGE HARINGHUIZEN (RIVM)

Hoofd Meineed RIVM. Liegt al sinds de Mexicaanse griep alles bij elkaar. Misleid rechters over de PCR test. Houdt bewust informatie achter in rechtzaken, zoals de IFR.

MICHIEL ZWINKELS (OM)

Hoofdofficier van Justitie. Begrijpt niet helemaal wat een tribunaal is. Nee, Michiel. Een tribunaal is geen doodsbedreiging. Het is gewoon een speciale rechtbank, zoals we in Nederland regelmatig hebben gehad. Bijvoorbeeld het Joegoslavië tribunaal. Binnenkort is er trouwens weer eentje.

GERRIT VAN DER BURG (OM)

Voorzitter van het College van procureurs-generaal. Mede-initiefnemer van LIEC en RIECs om zogenaamde ondermijning van de Rechtsstaat tegen te gaan. De vraag is echter of deze organisaties niet juist datgene doen, dat ze geacht worden te bestrijden. 

NADINE VAES (LIEC)

Hoofd LIEC. Een club die ondermijning moet voorkomen, maar zich in de praktijk niet houdt aan de scheiding der machten.

ANDRÉ ROUVOET (GGD)

Opperhoofd GGD/GHOR. In plaats van de misstanden op priklokaties aan te pakken, verkiest deze man het om de partij die de misstanden heeft aangekaart te beschuldigen van plak- en knipwerk. 

MALAFIDE PRIKKERS (GGD)

Uit een schokkende documentaire blijkt dat jongeren onder de 18 zonder toestemming van hun ouders gewoon een prik kunnen halen. Informed consent staat niet in de vocabulaire van een deel van de prikbrigade. Zorgwekkend.

WIM VOERMANS

Hoogleraar Staats- en bestuursrecht. Geeft het regime haarfijn aan welke wetten nog nodig zijn om het beleid te legitimeren.

BAS VAN DEN PUTTE

Hoogleraar Gezondheidscommunicatie. Vind 100% handhaving de beste manier van communiceren. Zij dat tijdens een heel griezelig Op1 optreden.

WIE MIS JIJ?

 Wie mis jij in de categorie Wetenschap? Klik op onderstaande button om iemand voor te dragen. 

GOVERT DEN HERTOGH

Hoogleraar Ethiek. Laat net als zijn collega Den Exter uitstekend zien hoe je zonder enige inhoudelijke kennis van de Covid19 problematiek de wetenschap kunt misbruiken om een tweedeling in de maatschappij te veroorzaken. Ethicus zonder moraal kompas.

ANDRE DEN EXTER

Hoogleraar Gezondheidsrecht Erasmus. Den Exter is van mening dat je mensen het recht op lichamelijke autonomie kunt ontzeggen door ze van de maatschappij uit te sluiten en ze te dwingen zich te laten vaccineren. Elk weldenkend mens ziet daardoor in dat een wetenschappelijke titel, gedragen door mensen zonder kennis van de geschiedenis, werkelijk niets voorstelt. Dus dank daarvoor!

HUUB SAVELKOUL

Hoogleraar Immunologie, die kennelijk niet op de hoogte is van de IFR van Covid. Kraamt de grootste uit over de werking van de prikken en heeft berip voor vaccinatieplicht. Zou er goed aan doen om zijn baan op te zeggen.

MR. TAN – DE SONNAVILLE

Rechter. Rechtbank Den Haag. Prefereert modellen en voorspellingen boven wetten en internationale verdragen. Draaft op zodra het regime haar roept.

MR. VETTER

Rechter. Rechtbank Den Haag. Prefereert modellen en voorspellingen boven wetten en internationale verdragen. Draaft op zodra het regime hem roept.

MR. HESSELINK

Rechter. Rechtbank Den Haag. Prefereert modellen en voorspellingen boven wetten en internationale verdragen. Draaft op zodra het regime haar roept.

MR. MIEKE DUDOK VAN HEEL

Rechter. Rechtbank Amsterdam. Maakt met haar recente uitspraken (Facebook, Baudet) wel heel erg duidelijk, dat de trias politica in Nederland een illusie is.

Wekt in ieder geval de indruk dat haar vonnissen al voor de zitting en in goed overleg met het regime, het groot kapitaal of fop-instanties worden geschreven. Maakt openlijk en schaamteloos duidelijk dat de rechtsstaat, mede door haar geweldige inzet, volledig om zeep is geholpen en niet meer dan een verlengstuk is van de macht. Hartelijk dank daarvoor!

Bij gebrek aan een e-mailadres, kunt u uw felicitatie direct aan Mieke richten via het contact formulier van de website van Tennisclub Amsterdam, waar zij het secretariaat bestiert.

MR. MARIEKE KOEK

Hoofd Rechtbank Den Haag. Laat zich voorafgaand aan zittingen tegen de overheid graag uitvoerig bijpraten over specifieke zaken. Heeft dus een broertje dood aan de scheiding der machten en daarmee een belangrijke rol in de ontmanteling van de rechtsstaat.

MARC KAPITEIN (PFIZER)

Medisch directeur Pfizer Nederland. Levert en promoot entstof, waarvan hij zelf niet weet of het veilig is en wat de effecten op de lange termijn zijn. Heeft geen enkele kennis van regelgeving omtrent de prmotie van medicijnen en is daar ook al voor op de vingers getikt. Mooi voor de dossiervorming.

PATRICIA BRUIJNING-VERHAGEN 

Kinderarts-epidemioloog UMC Utrecht. Kan haarfijn uitleggen dat Covid alleen in extreme situaties gevaarlijk voor kinderen is, maar juicht het toe dat kinderen vanaf 5 jaar straks ingeent mogen worden met een prik die gevaarlijker is dan het virus. Laat met haar media-optredens mooi zien hoe ziek de zorg is.

WIE MIS JIJ?

Wie mis jij in de categorie Zorg? Klik op onderstaande button om iemand voor te dragen.

KÁROLY ILLY

Kinderarts bij Diabetes Centraal in het St. Antonius Ziekenhuis. Specialisme: angstaanjagen. Niet alleen qua uiterlijk, maar meer nog via uitspraken. Heeft niet veel op met het menselijke immuunsysteem. Ziet het zetten van een prik als naastenliefde. Bouwt een prima dossier op. We lachen er later vast smakelijk om.

Verdiende zijn Booster met de nu al legendarische uitspraak dat Boosters voor tieners geen zin heeft, tenzij je op vakantie wilt. Moet direct zijn BIG registratie inleveren.

FRITS ROSENDAAL

Arts-epidemioloog en trombose-expert. Hij is als onderzoeker verbonden aan het LUMC. Genomineerd vanwege dit artikel over Ivermectine. De werking van Ivermectine is klip en klaar aangetoond. Duizenden slachtoffers hadden voorkomen kunnen worden als mensen als Frits er serieus naar gekeken zouden hebben. Frits is een medicijnontkenner en prikpromoter, maar een onderzoeker? Nee, daar hebben we hem niet op kunnen betrappen. Heeft het waarschijnlijk wel wat drukkig met trombose-gevallen.  

AB OSTERHAUS

Viroloog ErasmusMC. Verkoopt angstporno op de publieke omroep, waarmee hij zijn zakken vult bij Viroclinics DDL. Maakt als geen ander duidelijk hoe ziek de zorg is door de ongekende belangenverstrengeling en invloed van Big Pharma. Verder te fout om nog meer woorden aan vuil te maken.  

DIEDERIK GOMMERS

Afdelingshoofd IC ErasmusMC/Voorzitter NVIC. Heeft eindelijk de waarheid omtrent de ernst van het virus naar buiten gebracht. Covid is ‘peanuts’ en jongeren worden er niet ziek van. Daarmee voldoet hij aan de voorwaarde om van zijn nominatie af te komen. Die is bij deze ingetrokken.