WAAROM EEN ANTON MUSSERT PRIJS?

De Anton Mussert Prijs is in het leven geroepen om diegenen die zich in de media schuldig maken aan het rondstrooien van leugens, oproepen tot vaccinatiedwang/plicht of de schuld van de pandemie bij de ongevaccineerden leggen, duidelijk te maken dat hun moreel kompas van slag is.

De enige schuldige aan de huidige crisis is het demissionaire kabinet, dat de afgelopen 10 jaar de zorg volledig uitgekleed heeft. Het heeft ook geen enkele moeite gedaan om de zorg het afgelopen anderhalf jaar op te schalen. Sterker nog. Het heeft zorgpersoneel en masse weggejaagd door ongekend wanbeleid.

Miljarden van ons belastinggeld heeft het kabinet weggesluisd onder het mom van virusbestrijding. Een virus dat niet dodelijker is dan griep en dat prima te behandelen is als het kabinet de daartoe geschikte medicatie niet zou verbieden.

Het kabinet voert een informatieoorlog tegen de bevolking en wordt daarbij, bewust of onbewust, geholpen door talloze ‘experts’, ‘journalisten’ en BN’ers, die dagelijks aanschuiven bij o.a. Jinek, Tan en Op1.

De Anton Mussert Prijs moet de genomineerden duidelijk maken dat zij op dit moment aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan.

De hele politiek gaat ongetwijfeld weer selectief verontwaardigd zijn over de Anton Mussert Prijs. Die mensen hebben ofwel boter op hun hoofd of zijn extreem slecht op de hoogte van wat er werkelijk speelt.

Onderstaande video’s geven duidelijk weer wat er speelt en hoe we belazerd worden. Geloof je nog steeds dat de overheid het beste met ons voor heeft?

Dan ben je slachtoffer van Massavorming. Bekijk in dat  geval eerst de video van Mattias Desmet.

Sta op nu het nog kan, voordat we voorgoed in een totalitaire QR-maatschappij belanden.

Tot 7 november 12:00 uur op het Malieveld in Den Haag.

KEES VAN DER PIJL – PANDEMIE VAN DE ANGST

Kees van der Pijl is politicoloog, gespecialiseerd in internationale relaties en politieke economie. Hij was tot 2019 als emeritus hoogleraar verbonden aan de Universiteit van Sussex.

“Pandemie van de Angst” is de titel van zijn onlangs verschenen boek, waarin de coronapandemie in breder geopolitiek kader wordt behandeld. Van der Pijl windt er geen doekjes om; het gaat om een angstpandemie, niet om een grieppandemie.

Erik van der Horst spreekt met Van der Pijl over de actuele situatie in de wereld en hoe de angstpandemie heeft kunnen ontstaan. Een gesprek over diepgewortelde systemen en de ongekend verstrekkende macht van oligarchen. Kan het zijn, dat de wereld waarin wij leven geheel anders is dan wat men ons wil doen geloven?

Ir. JAN VAN DER ZANDEN – OVERHEID OFFERT 520.000 LEVENSJAREN

Oud CBS directeur ad interim Ir. Jan van der Zanden diende in september 2020 een WOB verzoek in bij het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat om inzicht te krijgen in de kosten/baten analyse van de overheid t.a.v. de Lockdown in maart van dat jaar.

8 juni 2021 ontving hij de stukken en de data waren ronduit schokkend want daaruit bleek dat de ambtenaren een Lockdown ontraadden aangezien er per saldo 520.000 gezonde levensjaren (qaly’s) verloren zouden gaan.

TIM GIELEN – MONOPOLY, EEN TOTAALPLAATJE VAN ‘THE GREAT RESET’

Minder dan een handje vol megacorporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect.

Van het ontbijt dat ’s ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we ’s nachts op slapen,
en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties.

In deze video laat Tim Gielen je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn,
en de drijvende kracht achter “The Great Reset” van het World Economic Forum.

PROF. DR. MATTIAS DESMET – TEGENWIND DOCUMENTAIRE

In deze indrukwekkende documentaire legt Prof. Dr. Mattias Desmet uit hoe het kan, dat zelfs zeer intellectuele mensen ten prooi vallen aan massavorming. 

Na het zien van deze documentaire begrijp je waarom   politici, journalisten, bestuurders, BN-ers, wetenschappers en andere intellectuelen volledig meegaan in het Covid narratief, terwijl elke logica ontbreekt. 

 

WILLEM ENGEL – EEN CRISIS IN DE WETENSCHAP

Dit interview uit mei 2020 opende voor veel mensen met vragen de ogen. De wetenschap wordt misbruikt om disproportionele maatregelen te legitimeren.

Het zou noodzakelijk zijn om ons allen op te sluiten. Waarom anders zo’n heftige inbreuk op onze (grond)rechten? Echter, als we dieper kijken zien we een spel van belangen en zwakten binnen de wetenschap, waardoor fout na fout gemaakt wordt.

Dat zagen we al toen Maurice de Hond liet zien dat de W.H.O. en het RIVM met hun voorspellingen er naast zaten. De aannames die zijn gemaakt blijken volledig verkeerd en gevaarlijk. Nu is er veel meer bekend, en toch blijven we lang in deze lockdown.

De schade aan onze maatschappij hoopt enorm op. Willem Engel (Analytical Bioscientist) doet een boek open nadat hij zelf de diepte van de wetenschap is in gedoken. Bijna alles stinkt.